| 
				
			 | 
			
				 
					100 % RF 
			 | 
			
				 
					Dimma eller regn uppstår 
					Salmonellabakterier dör under ca 93-96% RF 
			 | 
		
		
			| 
				 
					90% RF 
			 | 
			
				 
					Hög risk för bakterietillväxt 
			 | 
		
		
			| 
				80% RF | 
			
				 
					Årsmedelvärdet utomhus i Sverige 
			 | 
		
		
			| 
				70% RF | 
			
				 
					Risk för mögeltillväxt ökar kraftigt över denna gräns 
			 | 
		
		
			| 
				60% RF | 
			
				 
					Choklad får vita fläckar över denna fuktgräns 
				
					55-66% RF 
			 | 
		
		
			| 
				50% RF | 
			
				 
					Risken för korrosion ökar kraftigt över denna gräns 
			 | 
		
		
			| 
				35-40% RF | 
			
				 
					Snickeritorrt virke 
			 | 
		
		
			| 
				15-20 % RF | 
			
				 
					Maxfukt vid tillverkning av brustabletter 
			 | 
		
		
			| 
				10% RF | 
			
				 
					Maxfukt vid gelatintillverkning 
			 | 
		
		
			| 
				5% RF | 
			
				 
					Lägre än 5% RF krävs vid tillverkning av högspänningskabel 
			 | 
		
		
			| 
				1-2 % RF | 
			
				 
					Maxfukt vid litiumbatteritillverkning 
			 |